Ingatlanlízing kalkulátor

2011. jan. 02.
Ingatlanlízing kalkulátor

Az ingatlanlízing kalkulátor több funkcióval rendelkezik, így lehetőségei szinte korlátlanok. Elsősorban arra szolgál, hogy kiszámolhassa várható törlesztő részleteit. Ezt úgy tudja megtenni, hogy megadja a futamidő, valamint a lízing összegét, és a kalkulátor azonnal kiszámolja Önnek.

Ezen felül a különböző ajánlatokat összehasonlíthatja, így garantáltan a legjobbat fogja megtalálni. Kérhet előzetes hitelminősítést, amely arra szolgál, hogy felmérje hitelképességét, vagyis azt, hogy mekkora összeg felvételére van lehetősége. Ezen felül pedig akár konkrét, személyre szabott ajánlatot is kérhet, amely, ha megfelel Önnek, akár meg is tudja igényelni. Így mindent egy helyen talál meg a lízingeléssel kapcsolatban.

Milyen feltételekkel lehet lízingelni?

  1. 18. életévét betöltött magánszemély,
  2. aki a futamidő 10. évében maximum a 65. életévét tölti be.
  3. Állandó magyarországi lakcímmel és legalább 3 hónapos (nem próbaidős) határozatlan idejű munkaviszonnyal rendelkezik, vagy munkaviszonya határozott idejű, de minimum 1 éve folyamatosan a jelenlegi munkahelyén dolgozik.
  4. Igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió  – Forint között lehet.
  5. Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon igényelhető.
  6. Új lakás vásárlására, használt lakás vásárlására, szabad felhasználásra adható.
  7. Maximális futamidő 25 év.
  8. Szükséges önerő 0-20% között a jövedelem és az ingatlanfedezettség függvényében.
  9. 15.000.000 Ft-ig illetékmentes (ingatlanlízing illetékmentesség)
  10. Pótfedezet bevonható (ha csak minimálbért tud igazolni).

Kedvezőbb a lízing, mint a lakáshitel?

A feltételei kedvezőbbek, így egyre népszerűbb. A hátránya abban rejlik, hogy nem azonnal, hanem csak a futamidő lejárta után lesz Ön a jogos tulajdonosa az ingatlannak. Ugyanakkor kevesebb önerővel is lízingelhet, mint a lakáshiteleknél, így ez kedvezőbb.

Az ajánlatkérés gombra kattintva (nagy zöld gomb az oldal tetején) láthatja az Ajánlatkérés űrlapot. Amennyiben további kérdései vannak a lízingeléssel kapcsolatban, bátran kérdezze meg. Hitelszakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt a válasszal.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!